MARKETING MEGOLDÁSAINK

Szívesen elkészítjük, menedzseljük a Facebook és Adwords hirdetéseidet. Szerintünk úgy helyes, ha mindent tudsz, ezért minden forinttal elszámolunk.

MARKETING SZOLGÁLTATÁSAINK

FACEBOOK

Nem csak hatékonyan kommunikálunk a céged nevében a Facebookon, hanem olyan hirdetéseket készítünk, amelyek vevőt hoznak neked. Bízd ránk a Facebookot, értünk hozzá.

GOOGLE

Mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb látogatód érkezzen a weboldaladra a Google-ből, így egyre többen ismerjenek meg és egyre többen vásároljanak tőled.

INSTAGRAM

Az Instragram az új Facebook. Itt a fiatalabb korosztály van jelen, de ők is lehetnek számodra potenciális ügyfelek. Kreatív hirdetéssel és jól megcélzott közönséggel, azonnal be is zsebelheted őket.

SZÖVEGÍRÁS

Tudjuk, hogyan írjuk meg a honlapod, a hírleveled, vagy a blogod szövegét úgy, hogy az olvasóid imádjanak olvasni és úgy érezzék, hozzájuk beszélsz.

GRAFIKA ÉS ARCULAT

Nekünk nem grafikusaink vannak, hanem olyan elhivatott szakembereink, akik olyat szeretnének tervezni, alkotni, ami neked és a közönségednek is tetszik.

MARKETINGSTRATÉGIA

Mindent amit tudunk és amire szükséged lesz egyetlen rendszerbe szervezzük azért, hogy tervezetten, lépésről lépésre haladva biztosan elérjük a kitűzött célokat.
Te a termékedhez, szolgáltatásodhoz értesz.
Mi a marketinghez.

KREATIVITÁSBAN NEM ISMERÜNK HATÁRT

FACEBOOK MARKETING

Csalódtál már marketinges cégben? Úgy érezted, hogy csak a pénzt viszik? Feladták a hirdetésed és nem hozta az elvárt szintet?

Képzeld el, hogy nincs több gondod a Facebookkal, hiszen mi ebben a pillanatban is a vevőiddel beszélgetünk, a céged nevében posztolunk, igényes grafikákat készítünk és szuper pontosan célzott hirdetésekkel eladjuk a termékedet. Szükséged van egy profi Facebook kommunikációra.

Bízd ránk a Facebook oldalad menedzselését, kattints, ha szeretnél hatékony, profi Facebook oldalt.

A HIRDETÉS, AMI HASZNOT HOZ NEKED

GOOGLE ADWORDS

Több száz tényező befolyásolja azt, hogy hány látogató érkezik a weboldaladra a Google-ból. Egy részükért fizetsz, másokat oda tudsz terelni ügyes megoldásokkal. Segítünk neked abban, hogy minél több, minél jobb minőségű (releváns) látogató érkezzen a honlapodra a Google-től a lehető legolcsóbban.

Nagyon sok cég csak megírja a hirdetés szövegét, bedob egy-két kulcsszót és számukra már kész is a hirdetés. Mi nagyon sok kreativitást és időt fektetünk a fiókod beállítására, így a lehető legtöbb és legjobb átkattintási arányod lesz. Tegyél minket próbára.

Ha szeretnél sok vásárlót, olvasót, látogatót, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot most.

KAMPÁNYKEZELÉS

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

ELKÖLTÖTT PÉNZÖSSZEG

%

ELÉGEDETTSÉG

AZ ÚJ HIRDETÉSI FELÜLET…

INSTAGRAM

Az Instragram az új Facebook. Itt éred el a fiatalokat: azokat akik hamarosan a felhasználóid, ügyfeleid, vásárlóid lesznek. Kreatív hirdetéssel és jól megcélzott közönséggel azonnal megmutathatod nekik magad.

Manapság egyre inkább hallani, hogy instagramon hirdess. Én személy szerint az mondom, hogy aki Facebookon jelen van, az legyen jelen itt is. Egy jó vállalkozásnak több irányba kell sikeresen kommunikálnia. Meg kell fogni minden létező csatornát és ha ez a csatorna pénzt is termel, akkor panaszra nem lehet okunk.

Első instagram hirdetésed a Facebook hirdetéseddel együtt beállítjuk Neked, mint már mondtuk, nálunk nincs meglepetés.

ISMERD MEG A SZAVAK EREJÉT

SZÖVEGÍRÁS

Képzeld el, hogy az, aki ezt a szöveget írta, ott áll mögötted, és most elmosolyodik, mert elérte a célját: egyetlen mondattal bebizonyította Neked, hogy szükséged van rá. Profi szövegíróink szívesen megírják a honlapod, a blogod, a hírleveled szövegét úgy, hogy az olvasóid imádni fogják.

Kattints ide, és tudd meg miben tud Neked segíteni egy profi szövegíró.

Minden marketingtudásunkat bevetjük
a céged sikeréért.

A KÜLCSÍN NAGYON FONTOS

GRAFIKA ÉS ARCULAT

Csak olyan grafikai munkát – bannert, slidert, honlaptervet, Facebook grafikát, szórólapot, vagy akár prospektust – adunk ki a kezünkből, amiről mi magunk is úgy gondoljuk, hogy nem csak esztétikus, hanem hatékony is lesz.

MEGTERVEZZÜK VÁLLALKOZÁSOD SIKERÉT

MARKETINGSTRATÉGIA

Azért, hogy az összes marketingtevékenységed egy nagy, egymásra épülő rendszerben a lehető leghatékonyabban működjön, szükséged van marketingstratégiára. Mi ebben segítünk: elkészítjük, lépésekre bontjuk, majd az egymásra épülő lépéseket megvalósítjuk, így lesz egy működő marketingstratégiád.

Kattints, készítsük el együtt a marketingstratégiádat.

Azt szeretnénk, hogy ne dobd ki a pénzed egynapos marketingtanfolyamokra, workshopokra, mert a marketinget nem lehet könyvből/előadásból megtanulni: gyakorolni kell, miközben hisszük, hogy valakinek vagy a vérében van vagy nem. Nagyon fontos, hogy mi a webfejlesztés és programozás szférából jöttünk, így minden technikai részlettel tisztába vagyunk, legyen szó Facebook Pixelről vagy Adwords UTM kódokról. Nap, mint nap jönnek új marketing eszközök az interneten, ezekkel mind naprakészen és tisztába kell lenni. Gyere el hozzánk és mérd fel tudásunkat, utána mi is felmérjük az igényeidet mert nálunk Te vagy a legfontosabb!

  • MEGJELENÉS 100%
  • MINŐSÉG 100%
  • SIKER 100%
  • ÚJ VEVŐKÖR 100%

MERT AZ ÜGYFÉLSZERZÉS A VÉRÜNKBEN VAN!
NE TÉTOVÁZZ, NÖVELJ BEVÉTELT!

EDDIG ELÉRT EREDMÉNYEINK

NEKED BIZONYÍTÉK KELL, NEM IGÉRET!

PÁR SIKERTÖRTÉNET,
AKIK MINKET VÁLASZTOTTAK

495 000 Ft költésből – 21 000 000 Ft vásárlás

212 000 Ft költésből – 3 400 000 Ft vásárlás

38 000 $ költésből – 205 000 $ vásárlás

63 000 Ft költésből – 2 100 000 Ft vásárlás

170 000 Ft költésből – 6 700 000 Ft vásárlás

100 000 Ft költésből – 3 000 000 Ft vásárlás

MERT MARKETINGRE MINDIG KELL KÖLTENI!
TEGYÉL MINKET PRÓBÁRA

ÁRAINK

LEGYEN A TE CÉGED TÖRTÉNETE IS SIKERTÖRTÉNET!