TELJES KÖRŰ IT MEGOLDÁST NYÚJTUNK A VÁLLALKOZÁSODNAK

Tárhely szolgáltatót keresel, netán bevezetnéd a cégedet az Office 365 világába, esetleg rendszergazdára lenne szükséged vagy egy új hálózatot szeretnél tervezni céged számára?  Jó helyen jársz. Csapatunk naprakész tudásával, szinte bármit meg tudunk oldani.

IT szolgáltatásaink

WEBTÁRHELY

Szeretnénk, ha tőlünk vásárolnád meg a tárhelyedet és ezért olyan extrákat is hajlandóak vagyunk adni Neked hozzá, amikre nem is gondoltál.

RENDSZERÜZEMELTETÉS

Szívesen segítünk Neked abban, hogy optimálisan tervezd meg, építsd fel és használd a – akár dinamikusan bővíthető – rendszeredet.

HÁLÓZATÉPÍTÉS

Felejtsd el az átláthatatlan kábelrengeteget, a nem kompatibilis gépeket, az állandóan túlterhelt, vagy éppen lefagyó hálózatokat. Segítünk, hogy minden flottul menjen.

OFFICE 365

Microsoft Office partnerek vagyunk, ezért biztosak vagyunk abban, hogy megtaláljuk azt az Office csomagot, amelyik tökéletesen illik a cégedhez.

MICROSOFT LICENSZ TANÁCSADÁS

Szívesen segítünk és adunk Neked hasznos tanácsokat abban, hogy a szervereden költségkímélő, de jogtiszta és éppen az irodai munkákhoz szükséges Microsoft programok fussanak.

IT TANÁCSADÁS

Szívesen adunk Neked úgy IT tanácsot, hogy minden mondatot, szót és kifejezést, sőt még az összefüggéseket is érted. Tanácsadás. Emberi nyelven.
LEGYEN ÉLMÉNY A MUNKA AZ IRODÁBAN. MI SEGÍTÜNK NEKED EZT MEGVALÓSÍTANI.

GYORS, OLCSÓ ÉS MINDIG ELÉRHETŐ

TÁRHELY SZOLGÁLTATÁS

Rengeteg (tár) helyünk van, felkészülten várjuk – sőt akár segítünk is abban – hogy kiválaszd, melyik tárhelycsomagunk a legideálisabb Neked. Teljesen szabad kezet kapsz tárhelyed kezelésében, persze ha kéred mi is segítünk nagyon szívesen. Tárhelyed cPanel rendszerrel könnyen módosíthatod, amikor csak szeretnéd. 1 perc alatt tudsz új e-mail fiókot csinálni vagy akár egy új FTP hozzáférést. Nem kell minket hívogatnod és ránk várnod. Mindezt magyar nyelven.

De nem csak segítünk, hanem minden tárhelycsomagunkhoz adunk ajándékot.

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk dönteni.

STABILITÁS, HOGY NE LEGYEN LEÁLLÁS

RENDSZERÜZEMELTETÉS

Ha szeretnéd, együtt növünk Veled: kitűnő szakembereink vannak akik nem csak felmérik, hanem meg is valósítják az optimális rendszerigényedet, majd hiba nélkül, hatékonyan üzemeltetjük azt, ezzel adunk tökéletes biztonságot és erős alapot a munkádhoz. Legyen cégednek stabil informatikai rendszere és tudj magad mögött egy meghízható, hozzáértő csapatot, akikre bármikor számíthatsz.

Nem vagy elégedett a mostani csapattal, tégy próbára minket. Kérj ingyenes tanácsadást, felmérést, ajánlatot. 
Kattints, a tökéletes rendszerüzemeltetésért.

TANÁCSADÁS

SZERVER

VÉGPONT

%

ELÉGEDETTSÉG

A GYORS ÉS EREDMÉNYES MUNKÁHOZ…

HÁLÓZATÉPÍTÉS

Képzeld el, hogy egyszer kitaláltuk, megterveztük és felépítettük a tökéletes hálózatodat, amin minden adat oda érkezik, ahova szánták. Nincs csomagvesztés, nincs akadás, minden rendben működik és csak akkor kellünk legközelebb, ha bővülnél…

A legmodernebb eszközökkel dolgozunk. Sok gyártó a partnerünk, hogy minden igényed ki tudjuk szolgálni. Cisco-t szeretnél? Vagy MikroTik-et? Esetleg Ubiquiti-t? Bármivel tudunk szolgálni.

Ez az, amit ajánlunk: Tökéletes hálózatot. Neked.
Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot.

KÉRDÉSEK HELYETT, VÁLASZOK…

INFORMATIKAI TANÁCSADÁS

Úgy adunk Neked informatikai tanácsot, hogy mellőzzük a szakszavakat, a szakkifejezéseket és szeretettel várjuk (minden) felmerülő kérdésedet, hisz a közös célunk az, hogy érthető választ adjunk és megoldást nyújtsunk a felmerült problémáidra. IT tanácsadás. Érthetően.

Nincsen veszíteni valód, tedd tudásunkat próbára. Kattints ide és mond el, miben segíthetünk Neked?

STABILITÁS, GYORSASÁG, HASZNÁLHATÓSÁG!
LEgyen a te rendszered is ilyen!

VÁLLALATI RENDSZER ELÉRHETŐ ÁRON

OFFICE 365 CSOMAGOK

Egyike vagyunk annak a kevés magyarországi cégnek, akik Microsoft partnerek, ezért tökéletesen ismerjük a Microsoft Office programokat. Ha szeretnéd, segítünk Neked kiválasztani az ideális, személyre szabott Office csomagodat, így nem csak jelentős összeget takarítunk meg Neked, hanem ötletekkel segítjük a munkádat és optimalizáljuk a céged teljesítményét is.

Legyen biztonságban a céges adataid és legyen jogtiszta Office-od szinte fillérekért. Rendeld meg ma az Office 365 szolgáltatást és ingyen bevezetjük Neked.

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot.

KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁSOK

LICENSZ TANÁCSADÁS

Nagyon fontos, hogy az irodai gépeiden (is) csak jogtiszta programok fussanak, ugyanakkor az is követelmény, hogy mindennek a lehető legalacsonyabb legyen a költsége. Segítünk megtalálni az optimális megoldást, a legjobb licenszeket és természetesen vállaljuk a megvásárolt licenszek folyamatos frissítését is.

Szerezz jogtiszta szoftvereket, kiváló áron. Hívj minket most!

MERT AZ ÜGYFÉLSZERZÉS A VÉRÜNKBEN VAN!
NE TÉTOVÁZZ, NÖVELJ BEVÉTELT!

Szövegíró

Elkezdünk böngészni, mikor új weboldal elkészíttetésére adjuk a fejünket és egyre több ajánlatban már megjelenik, hogy szövegírás. Végig gondolom, hogy Nekem erre miért is lenne szükségem, hiszen írni én is tudok, és le tudom írni például, hogy mi az a termék, amit el...

Hordozható szkenner – Office Lens

Ha megismerkedett a szolgáltatásainkkal, biztos találkozott a hordozható irodai csomagunkkal, az Office 365-el. Számos előnye miatt használjuk mi is a munkánk során. Akikben esetleg attól van félelem, hogy nem fogják tudni kezelni, azokat megnyugtatom, hogy teljesen...

Céges blog néhány alapszabálya

Fontos tisztáznunk, hogy mi is a vállalati blog, s miért is jó, ha vezet egy cég. Sokan azt gondolják, hogy a kis- és középvállalkozóknak felesleges vezetni, hiszen úgy is személyesen jön létre az üzlet, így minek bemutatkoznia. Én viszont úgy gondolom, hogy minden...

Egy jó weboldal néhány alapeleme

Miért fontos egy jó weboldal? Az első benyomást sok esetben a cégről a weboldala adja. Vehetjük úgy, hogy ez egy online névjegykártya, hiszen a mai világban mi az első dolga a felhasználónak, rákeres a cég oldalára. Az első benyomás kialakulása szinte csak...

Helló Világ!

Hello világ! Üdvözlünk a megújult weboldalunkon! Minden cég életében eljön az a pillanat, amikor úgy érzi már kevés az amit adni tud neki a weboldala. Nálunk most jött el! Részletesebb és korszerűbb oldal létrehozása volt a célunk, mellyel be tudunk igazán mutatkozni...

LEGYEN A TE CÉGED TÖRTÉNETE IS SIKERTÖRTÉNET!