A tökéletes WEBOLDAL létrehozható, csupán kreatív ötletek és tettrekész csapat szükséges hozzá.

Tegyen próbára minket. Álmodjon nagyot, a kivitelezést pedig bízza ránk.

Az eredmény garantáltan nem marad el.

WEBFEJLESZTÉS szolgáltatásaink

EGYEDI WEBFEJLESZTÉS

Szeretjük a kihívásokat: szívesen elkészítjük az egyedi fejlesztésű – akár különleges megoldásokat és felkészülést, tudást igénylő – weboldaladat. Gyorsan és kompromisszumok nélkül. Ha valami nagyon egyedit keres, akkor jó helyen jár.

WORDPRESS FEJLESZTÉS

Nem idegenkedünk a wordpresstől. Ha eldöntötted, hogy wordpress alapú weboldalt szeretnél, szívesen elkészítjük Neked, úgy, hogy még szakmai tanácsokat is adunk és segítünk kitalálni a végleges Neked való arculatot.

FEJLESZTÉS CÉGEKNEK

Folyamatos kapcsolatban állunk partereinkkel, akiket a lehető legjobb tudásunk szerint szolgálunk ki. Egyedi programokat, oldalak készítünk és fejlesztünk számukra. Legyen szó PHP, JAVA, AJAX, LARAVEL vagy bármilyen webes megoldásról.

EGYEDI WEBÁRUHÁZ FEJLESZTÉS

Kinőtted a bérelhető webáruházakat? Inkább bele sem vágsz a bérlésbe, vagy nem tudják kiszolgálni az igényeidet, mert valami egyedit, valami maradandót akarsz alkotni? Itt jövünk mi a képbe. Egyedi fejlesztésű webáruházunk szinte mindent tud, amit a mai világban egy webshopnak tudnia kell. Kiszolgálja a kisvállakozástól kezdve a gigashopokat is. Nem akarsz bíbelődni a számlázással vagy az árufeltöltéssel, rendszerünk mindezt akár automatikusan is megcsinálja.

Te a termékedhez, szolgáltatásodhoz értesz.
Mi a webfejlesztéshez.

FONTOS A MEGJELENÉS ÉS A KINÉZET

EGYEDI FEJLESZTÉSŰ WEBOLDALAK

Képzeld el, hogy találkozunk, azért, hogy elmond, milyen elképzeléseid és feltételeid vannak a weboldaladdal szemben. Mi jegyzetelünk, majd segítünk még néhány tippel, ötlettel, hogyan lehetne az oldalad még jobb. Aztán határidőre elkészítjük az egyedi fejlesztésű, pontosan az igényeidre szabott – szép – weboldaladat.

Nem kell éveket várnod a megrendelt weboldalra, garantáljuk, hogy maximum 30 munkanapon belül elkészülünk vele. Folyamatosan kommunikálunk Veled, így látni fogod, hogy rajzolódik ki a végleges megoldás.

Egyedi weboldalaink és webshopjaink bármilyen 3-ik fél által készített programmal automatizációra képesek. Pl. termékek automatikus áttöltése nagyker adatbázisból, automatikus számla kiállítása vagy automatikus futármegrendelést ad le, így Neked csak felügyelned kell. Gyere be hozzánk és mond el mit szeretnél megvalósítani, mi megcsináljuk Neked.

Mi így dolgozunk. Gyere el, mond el mit szeretnél és csináljuk meg.

ELKÉSZÜLT WEBOLDAL

MEGRENDELT WEBOLDAL

FOLYAMATOS FEJLESZTÉS

%

ELÉGEDETTSÉG

A LEGELTERJEDTEBB PLATFORM

WORDPRESS

Kifejezetten szeretjük a wordpress weboldalakat, mert egy tökéletes ár érték arányú megoldás lehet Neked, számtalan okos kiegészítővel. Szívesen elkészítjük, telepítjük, élesítjük a wordpress oldaladat, a lehető legrövidebb határidővel, sőt, ha szeretnéd megtanítunk kezelni is.

WordPressben is lehet egyedit alkotni, a jó wordpress oldalt nem ismeri meg egy fejlesztő sem ránézésre. Ilyenkor döbbenten halljuk” azta ez WordPress?” Mi ilyen oldalt készítünk neked. Bemutatkozó oldalaknak, kisebb webáruházaknak tökéletes választás.

Kattints, ha szeretnél egy szuper wordpress weboldalt.

TUDTAD, HOGY A VELED ÚJ KAPCSOLATBA LÉPŐ CÉGEK
80%-a, AZONNAL MEGNÉZNI A WEBOLDALADAT?

FOLYAMATOS PARTNERT KERES FEJLESZTÉSRE? MEGTALÁLTA

FEJLESZTÉS CÉGEKNEK

Van, amikor már nem elég a rendelkezésre álló belső erőforrásod. Ilyenkor külsős céget keresünk féltett programunk, oldalunk vagy valamilyen belső rendszerünk fejlesztésére. Persze, az is lehet, hogy az adott cég nem ért hozzá és csak szimplán fejlesztő csapatot szeretne váltani, mert nem volt elégedett a munkával. Ha ilyen gondod van, keress meg minket bizalommal. Személyes találkozó mellett meggyőződhetsz kiváló szaktudásunkról és hozzáállásunkról.

Nem ijedünk meg semmilyen kódtól, legyen az PHP, HTML, JAVA, Jquery, AJAX, LARAVEL.

AZ INTERNETES KERESKEDELEM

WEBÁRUHÁZ FEJLESZTÉS

Egy jó és szép webáruház, akár jobb forgalmat generál, mint egy bolt. A webáruházadnak megbízhatóságot és átláthatóságot kell sugallnia. Ez manapság elengedhetetlen egy jól működő webáruházhoz. Egyedi fejlesztésű webshop motorunk 100%-ig a magyar piacra készült, így teljes egészében ezt ki is szolgálja. 

Előnyünk a bérelhető webáruházakkal szemben, az egyszeri költség, a testreszabhatóság, valamint az automatizáció. Aki, valami egyedi és maradandót akar alkotni, az mind ezt választja. 

Nálunk nincs termékszám limit, semmiben nem vagy korlátozva, egyszerűen csak árulnod kell terméked, a többit bízd ránk!

Tudtad, hogy  az oldAladon HAVi blogbejegyzéseket írva, előrébb sorolhat a google a találati listán?