Távoli asztal szolgáltatás

Dolgozz távoli számítógépen, ahol biztonságban vannak az adataid. Lépj be munkakörnyezetedbe bárhonnan és felejtsd el, hogy fontos információkat tartasz magadnál a laptopodon.

 • Könyvelő vagy? RLB, Makrodigit, Novitax, Kulcs-Soft könyvelőprogram futtatása.
 • Cégvezető vagy? Felejtsd el az irodai szervert a sarokban és a vele járó problémákat.
 • Szeretnél bármilyen programot a felhőben futtatni?
 • Szeretnéd ha adataid biztonságban lennének?
 • Szeretnél teljesen titkosított csatornán keresztül dolgozni bárhonnan?
 • Félsz, hogy bármikor tönkremehet az a laptopod, amin a munka van?
 • Monitoroznád munkatársaid hatékonyságát?
Start csomagunk
14 990 /hónap
Eredeti ár 19 990 HUF
Vágjunk bele

Szerződött partnereink

Makrodigit Novitax

Szolgáltatásaink

Nekünk elsődleges ügyfeleink adatainak biztonsága és a felhasználói élmény. Ezért távasztal szervered mellé számos olyan szolgáltatást nyújtunk, ami tapasztalataink szerint megkönnyítik a mindennapi munkádat és a legmagasabb biztonsági szintre emelik a rendszered működését.

Bárhonnan elérhető

Virtuális számítógéped bárhonnan elérhető lesz, ahol van internetkapcsolat. Nagyon kis sávszélesség elegendő hozzá, így bármilyen mobilinternetről vagy ingyenes WIFI-ről is stabilan működik.

Bármilyen eszközről elérhető

Bármilyen operációs rendszerről és bármilyen eszközről elérhető a távoli számítógéped. Windows, Linux, Android és Apple eszközökről egyaránt.

Van kihez fordulni segítségért

E-mailben és telefonon is elérsz minden munkanapon, kritikus esetekben hétvégi SLA-t is vállalunk.

Bármikor rendelkezésre áll

Ha lemerül az egyik készüléked, folytathatod a munkát máshonnan, akár egy tabletről vagy mobilról. Ha elindítasz egy hosszú folyamatot, például egy könyvelőprogram frissítését és állományrendezését, akkor nyugodtan kiléphetsz, a háttérben futni fog tovább amit elindítottál.

Stabil, gyors és hatékony

Egy nagy teljesítményű szerver részét kapod meg, teljesen elszeparáltan. Ez a virtualizációs megoldás nagyon elterjedt, és az egyik nagy előnye, hogy egy olyan rendszer erőforrásait használod, ami redundáns.

Lopásbiztos

A számítógépeden csak a belépéshez szükséges parancsikont tárolod majd, minden adatod a virtuális számítógépen érhető el. Ha ellopják vagy elhagyod a laptopodat, akkor hiába szedik szét és próbálják kinyerni az adataidat, semmit nem tudnak kiovasni a HDD/SSD-ről, mert nincs rajta semmi. Minden a felhően található, amihez jelszó szükséges.

Bérelhető csomagjaink és szolgáltatásaink

A csomagok teljesen lefedik a KKV piacot. Ez a megoldás az egyéni vállalkozóktól a többszáz fős cégekig kiszolgálja az igényeket.

Egyedül dolgozol?

Ezt a csomagot Neked ajánljuk, hogyha egyedül dolgozol és biztonságban szeretnétek tudni minden adatodat.

14 990 / hó / felhasználó
 • Virtuális munkaállomás
 • 1 TB felhő tárhely
 • 1 db céges e-mail cím
 • 1 db ajándék domain név
 • Titkosított csatorna
 • Heti adatmentés
 • VPN kapcsolat
 • Üzemeltetői support
 • Ingyenes beköltözés
Megrendelem
Hatékony

Céged van?

Többen dolgoztok együtt 2-3 kollégáddal? Egy összhangban működő munkakörnyezetre van szükséged? Nektek ezt a csomagot ajánljuk.

19 990 / hó / felhasználó
 • Minden, ami a start csomagban
 • Terminál szerver környezet
 • Közös tárhely
 • Telefonos support
 • Napi adatmentés
 • Microsoft Office programcsomag
 • Szupergyors adatbázis szerver
Megrendelem
Profi

Már többen vagytok?

Ha eléri vállalkozásod az 5 főt, akkor egyedi árajánlatot küldünk egy gyors felmérést követően, mivel itt már nagyobb kedvezményeket tudunk adni a mennyiségi licencek és munkálatok miatt.

Kérj egyedi ajánlatot!
 • Minden ami a közepes csomagban
 • Egyedi kedvezmények
 • Dedikált telefonos support
 • Ingyenes próbaidőszak
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
Ajánlatot kérek
Visszahívás kérése

Ügyfeleink véleménye

Nagyon fontos az ügyfeleink véleménye, ezért kérlek értékelj minket.

Gyakran felmerülő kérdések

Igyekszünk minden elhangzó kérdést kidolgozni és feltölteni, viszont ha megésem kapnál információt mindenről, akkor keress bátran telefonon, küldj e-mailt vagy kérj visszahívást.

A távasztal önmagában arra való, hogy egy távoli számítógépet elérj bárhonnan úgy, mintha előtte ülnél. Amit mi kínálunk, az a távoli számítógép, amit virtualizációs megoldással hozunk létre, egy nagy teljesítményű szerveren, amit több kisebb virtuális számítógépre osztunk fel. Ezek a szerverek az Ace Telecom szervertermében találhatók, a 1138 Budapest, Váci út 188. alatt.

A saját számítógép is teljesen kiszolgálja a mindennapi igényeket, viszont a mai világban már nem egy helyről dolgozunk. Magoldható, hogy mindent egy laptopon tárolunk, de akkor folyamatosan veszélynek vannak kitéve a céges adataink. A sok homeoffice miatt minden kolléga laptopot kap, fontos és értékes információkkal, amiknek nem szabadna kikerüljenek a laptopról és/vagy nem lenne jó elhagyni azokat. Ha távasztalon dolgozol, bárhonnan elérheted a virtuális gépedet, és ha ellopják/elhagyod a laptopodat, akkor nem tudnak belépni a távasztalodra, mert nem ismerik a hozzáférésedet.

A laptop operációs rendszerének adunk jelszót, ritka esetben állítanak be a felhasználók teljes merevlemez szintű titkosítást. A laptopból a merevlemezt kiszedve úgy lehet olvasni a rajta lévő adatokat, mintha egy pendriveról olvasnánk. Ezért a jelszavas védelem kb. semmit nem ér.

A távasztal program megosztja a távoli számítógéppel az összes helyi erőforrást. Ezeket egyesével lehet ki-be kapcsolni. Megosztható a nyomtató(k), hangszóró, mikrofon, web kamera, stb.

Ritka esetek egyike, mert egy erős szerver része a virtuális számítógép, de előfordulhat. Ebben az esetben be kell lépned a management felületedre, ahol a számlázást és befizetéseket is intézed. Ott van egy felület, ahol újra tudod indítani a virtuális számítógépet. Természetesen a support-ot ha felhívod telefonon, segítünk.

A TiemViewer nem épül be szolgáltatásként a távoli számítógépbe és időkorlátokkal is rendelkezik. A kapcsolata sem teljesen védett, mert egy előre beállított jelszóval lehet kapcsolódni. A felbontása sem lesz megfelelő, és a perifériák átvitele sem olyan kifinomultan megoldott. A TeamViewer alapvetően fizetős szoftver céges környezetben, míg a távoli asztal egy native szolgáltatása a Windows rendszernek.

Más a két dolog. Míg a felhőben általában adatokat tudunk tárolni, szerkeszteni, stb., addig a virtuális számítógépen egy felhőhöz hasonló biztos helyen tudjuk futtatni programjainkat. Tehát egy komplett Windows asztalt kapunk, nem csak egy tárhelyet. Nagyon lesarkítva, a felhő egy biztonságos pendrive, míg a virtuális munkaállomás egy biztonságos számítógép.

Akár most azonnal is megrendelheted a szolgáltatást, de ha nem vagy biztos abban, hogy mire van szükséged, akkor kérj visszahívást és amint tudlak felkereslek. Akár személyesen is felmérjük a jelenlegi rendszeredet, internetvonaladat, komplett hálózati infratruktúrádat.

Kérj visszahívást, egyeztessünk időpontot ingyenes konzultációra!

Legkésőbb a következő munkanapon kereslek!