Távoli asztal szolgáltatás

Dolgozz távoli számítógépen, ahol biztonságban vannak az adataid. Lépj be munkakörnyezetedbe bárhonnan és felejtsd el, hogy fontos információkat tartasz magadnál a laptopodon.

 • Lassú az irodai hálózatod?
 • Lassú a VPN és sokáig tart 1-1 lekérdezés?
 • Lassú az ÁNYK és nem működik hálózatban?
 • Nem tudsz otthonról zökkenőmentesen dolgozni?
 • Monitoroznád munkatársaid hatékonyságát?
Cloud Standard csomagunk
felhasználónként
19 990 /hónap
A szerver kialakítása és a beköltözés INGYENES!
Visszahívás kérése

Minden könyvelőprogrammal kompatibilis az IT Hosting Cloud

Novitax Makrodigit

Szolgáltatásaink

Nekünk elsődleges ügyfeleink adatainak biztonsága és a felhasználói élmény. Ezért távasztal szervered mellé számos olyan szolgáltatást nyújtunk, ami tapasztalataink szerint megkönnyítik a mindennapi munkádat és a legmagasabb biztonsági szintre emelik a rendszered működését.

Bárhonnan elérhető

Virtuális számítógéped bárhonnan elérhető lesz, ahol van internetkapcsolat. Nagyon kis sávszélesség elegendő hozzá, így bármilyen mobilinternetről vagy ingyenes WIFI-ről is stabilan működik.

Bármilyen eszközről elérhető

Bármilyen operációs rendszerről és bármilyen eszközről elérhető a távoli számítógéped. Windows, Linux, Android és Apple eszközökről egyaránt.

Van kihez fordulni segítségért

E-mailben és telefonon is elérsz minden munkanapon, kritikus esetekben hétvégi SLA-t is vállalunk.

Bármikor rendelkezésre áll

Ha lemerül az egyik készüléked, folytathatod a munkát máshonnan, akár egy tabletről vagy mobilról. Ha elindítasz egy hosszú folyamatot, például egy könyvelőprogram frissítését és állományrendezését, akkor nyugodtan kiléphetsz, a háttérben futni fog tovább amit elindítottál.

Stabil, gyors és hatékony

Egy nagy teljesítményű szerver részét kapod meg, teljesen elszeparáltan. Ez a virtualizációs megoldás nagyon elterjedt, és az egyik nagy előnye, hogy egy olyan rendszer erőforrásait használod, ami redundáns.

Lopásbiztos

A számítógépeden csak a belépéshez szükséges parancsikont tárolod majd, minden adatod a virtuális számítógépen érhető el. Ha ellopják vagy elhagyod a laptopodat, akkor hiába szedik szét és próbálják kinyerni az adataidat, semmit nem tudnak kiovasni a HDD/SSD-ről, mert nincs rajta semmi. Minden a felhően található, amihez jelszó szükséges.

Bérelhető csomagjaink és szolgáltatásaink

Többet adunk, mint egy virtuális szerver. Profik vagyunk a könyvelőprogramok és könyvelői segédprogramok üzemeltetésében!

Cloud Standard

Ezt a csomagot Neked ajánljuk, hogyha egyedül vagy néhány kollégáddal dolgozol és biztonságban szeretnétek tudni minden céges adatot.

19 990 / hó / felhasználó
 • Windows Server VPS
 • Microsoft Office programcsomag
 • Központi ÁNYK és könyvelőprogram
 • Backup 365 adatmentés
 • Akár 1 TB felhő tárhely
 • OpenVPN kapcsolat
 • Telefonos support
 • Ingyenes beköltözés
Megrendelem
Hatékony

Cloud Prémium+

A standrard csomag mellé, még kliens számítógépet is adunk, amin van két monitor csatlakozó. Nincs más dolgod, mint kibontani, csatlakozni a WIFI-re és hívni minket, hogy beüzemeljük AnyDesk-en keresztül.

25 990 / hó / felhasználó
 • Minden, ami a Standard csomagban
 • Asztali mini számítógép
 • Előre telepített operációs rendszer
 • Előre beállított szerver hozzáférések
 • Állandó AnyDesk felügyelet
 • Stabil vékony kliens szoftver
Megrendelem
Profi

Cloud Enterprise

Ha eléri vállalkozásod az 5 főt, akkor egyedi árajánlatot küldünk egy gyors felmérést követően, mivel itt már nagyobb kedvezményeket tudunk adni a mennyiségi licencek és munkálatok miatt.

Kérj egyedi ajánlatot!
 • Egyedi csomagárak
 • Dedikált telefonos support
 • Ingyenes próbaidőszak
 • Ingyenes demó rendszer
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
Visszahívás kérése
Visszahívás kérése

Ügyfeleink véleménye

Nagyon fontos az ügyfeleink véleménye, ezért kérlek értékelj minket.

Gyakran felmerülő kérdések

Igyekszünk minden elhangzó kérdést kidolgozni és feltölteni, viszont ha megésem kapnál információt mindenről, akkor keress bátran telefonon, küldj e-mailt vagy kérj visszahívást.

A távasztal önmagában arra való, hogy egy távoli számítógépet elérj bárhonnan úgy, mintha előtte ülnél. Amit mi kínálunk, az a távoli számítógép, amit virtualizációs megoldással hozunk létre, egy nagy teljesítményű szerveren, amit több kisebb virtuális számítógépre osztunk fel. Ezek a szerverek az Ace Telecom szervertermében találhatók, a 1138 Budapest, Váci út 188. alatt.

A saját számítógép is teljesen kiszolgálja a mindennapi igényeket, viszont a mai világban már nem egy helyről dolgozunk. Magoldható, hogy mindent egy laptopon tárolunk, de akkor folyamatosan veszélynek vannak kitéve a céges adataink. A sok homeoffice miatt minden kolléga laptopot kap, fontos és értékes információkkal, amiknek nem szabadna kikerüljenek a laptopról és/vagy nem lenne jó elhagyni azokat. Ha távasztalon dolgozol, bárhonnan elérheted a virtuális gépedet, és ha ellopják/elhagyod a laptopodat, akkor nem tudnak belépni a távasztalodra, mert nem ismerik a hozzáférésedet.

A laptop operációs rendszerének adunk jelszót, ritka esetben állítanak be a felhasználók teljes merevlemez szintű titkosítást. A laptopból a merevlemezt kiszedve úgy lehet olvasni a rajta lévő adatokat, mintha egy pendriveról olvasnánk. Ezért a jelszavas védelem kb. semmit nem ér.

A távasztal program megosztja a távoli számítógéppel az összes helyi erőforrást. Ezeket egyesével lehet ki-be kapcsolni. Megosztható a nyomtató(k), hangszóró, mikrofon, web kamera, stb.

Ritka esetek egyike, mert egy erős szerver része a virtuális számítógép, de előfordulhat. Ebben az esetben be kell lépned a management felületedre, ahol a számlázást és befizetéseket is intézed. Ott van egy felület, ahol újra tudod indítani a virtuális számítógépet. Természetesen a support-ot ha felhívod telefonon, segítünk.

A TiemViewer nem épül be szolgáltatásként a távoli számítógépbe és időkorlátokkal is rendelkezik. A kapcsolata sem teljesen védett, mert egy előre beállított jelszóval lehet kapcsolódni. A felbontása sem lesz megfelelő, és a perifériák átvitele sem olyan kifinomultan megoldott. A TeamViewer alapvetően fizetős szoftver céges környezetben, míg a távoli asztal egy native szolgáltatása a Windows rendszernek.

Más a két dolog. Míg a felhőben általában adatokat tudunk tárolni, szerkeszteni, stb., addig a virtuális számítógépen egy felhőhöz hasonló biztos helyen tudjuk futtatni programjainkat. Tehát egy komplett Windows asztalt kapunk, nem csak egy tárhelyet. Nagyon lesarkítva, a felhő egy biztonságos pendrive, míg a virtuális munkaállomás egy biztonságos számítógép.

Akár most azonnal is megrendelheted a szolgáltatást, de ha nem vagy biztos abban, hogy mire van szükséged, akkor kérj visszahívást és amint tudlak felkereslek. Akár személyesen is felmérjük a jelenlegi rendszeredet, internetvonaladat, komplett hálózati infratruktúrádat.

Kérj visszahívást, egyeztessünk időpontot ingyenes konzultációra!

Legkésőbb a következő munkanapon kereslek!