Weboldal fejlesztés

Webfejlesztés, webhosting, szerver üzemeltetés

A weboldal műalkotás és szerszám.

A mi dolgunk, hogy megtaláljuk a tökéletes egyensúlyt. Szoborral ácsolni nem lehet, egy kalapácsot pedig senki sem csodál meg – mi viszont funkcionális és esztétikus mestermunkát adunk ki a kezünkből.

Milyen egy jó weboldal?

Letisztult, használható, átlátható! A tökéletességre törekszünk. Saját fejlesztésű rendszerünk előnye, hogy 100%-ban az Ön cégére tudjuk szabni, ezáltal teljesen egyedi és kimagasló minőségű oldalt kap. Kérje ingyenes ajánlatunkat, nincs vesztenivalója.

Mik ezek az elvárások?

 • Kereshetőség

  Tudom, hogy létezik, de sehol nem találok rá.

  Ha egy honlapot a keresők előre rangsorolnak, az első találati pozíciók közé helyeznek a jó kulcsszavakra keresve, akkor a felhasználók garantáltan rátalálnak. Nagyobb eséllyel kattintanak arra az oldalra, amit hamar meglátnak, hiszen gyors megoldást keresnek az éppen aktuális problémájukra.

  Azonban ha csak negyedik-ötödik találati oldalon bukkan fel a vállalat honlapja, akkor nagyon csekély a valószínűsége, hogy organikus látogató érkezik. A weboldal fejlesztésekor figyelünk a keresőoptimalizálásra –  ezáltal a konverziók száma is növekedhet. 

 • Dizájn

  Jól tudom használni hasz, de nem szépek a színei.

  A honlap megjelenése rengeteget számít: ha felkelti, de el nem tereli az olvasó figyelmét, akkor nyert ügyünk van. Az olvasható betűtípus, az egyedi ikonok, a logóhoz illeszkedő és nem túl harsány színek, az elragadó külalak – mind-mind hozzájárulnak a tökéletes honlap létrejöttéhez. Weboldalkészítés közben érdemes mindezekre figyelmet fordítani, főleg ha sikeres honlapot szeretnénk.

  Azonban ha olvashatatlanul kicsik a betűk és nagyon sűrűn írott a szöveg, ha ijesztő a színhasználat és igénytelenek a fotók, akkor a honlap látogatottsága a nullához konvergál majd. Ezen egy szakértői webfejlesztési folyamat rengeteget javíthat, csupán kreatív ötletekre és innovatív megoldásokra van szükség. 

 • Szerkezet

  Szép is, használható is, de nem tudom megfogni. 

  A jó honlap ismérve, hogy átlátható és logikus a felépítése. A felhasználó nem téved el az aloldalak labirintusában, hanem tudatosan halad a feltett kérdés válasza irányába. A szöveg szépen tagolt, ami segíti az eligazodást, és egyszerűvé teszi a keresést.

  Azonban ha túl sok az aloldal, ha átláthatatlanul kaotikus a rendszer, akkor a labirintus elnyeli a látogatót. Nem talál kiutat, és egyszerűen kilép, a jövőben pedig messzire elkerüli a weblapot. Hiába a remek tartalom, a kaotikus szerkezet a leglelkesebb potenciális ügyfelet is elriasztja.
 • Tartalom

  Szép, szép, de nem értem.

  Az online világ lehetőséget biztosít a folyamatos frissülésre, a naprakész információk közlésére. Ma már az élő közvetítés is lehetséges, éppen ezért a látogatók elvárása igen magas.

  Nem köszönthetjük elavult tartalmakkal a felhasználót, és nem fordulhat elő, hogy az utolsó bejegyzés egy több éves hír legyen. A weblapnak folyamatosan frissülnie kell, hiszen csakis így lesz képes kiszolgálni a látogató igényeit. 

 

A műalkotás, amit mi készítünk, ilyen: gyönyörűek a színei, kiváló a formája, ötvözi a régi és a modern korok világát és persze megtalálható.

A tökéletes honlapnak kifogástalan a designja, logikus a szerkezete, folyamatosan frissül a tartalma és könnyű rátalálni.

Ön is szeretne ilyen honlapot?

Akkor keresse fel a legjobb mesterembert. A weboldalfejlesztőket, akik mindenre figyelnek. Forduljon az IT Hosting csapatához. Bízza ránk a weboldal elkészítését, és formába öntjük legkreatívabb ötleteit is. 

Ezeket nyújtjuk mégmagasszintű hozzáértéssel

Webfejlesztés

A tökéletes honlap létrehozható, csupán kreatív ötletek és tettrekész csapat szükséges hozzá. Nekünk van egy, az informatikában járatos szakmai teamünk, akik számára nincs lehetetlen, mert a webfejlesztés minden lehetőségét ismerik. Ossza meg velünk az elképzeléseit és mi megvalósítjuk őket – bízza a webfejlesztést a legjobbakra.

Rendszerüzemeltetés

Egy rendszer akkor működik jól, ha a részegységek között harmonikus a kapcsolat. Nem lesz probléma sem a rendszerüzemeltetéssel, sem a honlappal, sem az informatikai eszközökkel. Bízza ránk a kialakítást és élvezze a stabil és megbízható rendszer előnyeit – bízza a rendszerüzemeltetést a profikra.

Tárhelyszolgáltatás

Mert mindenkinek kell egy hely, ahol biztonságban érzi magát és ahol szárnyalhat a kreativitása. Mindenkinek, még az informatikai adatoknak is. Válassza ki az Önnek ideális tárhelycsomagot és használja ki a korlátlan lehetőségeket. Webfejlesztés, rendszerüzemeltetés és tárhelyszolgáltatás egy helyen – a legjobb helyen.

Megvalósítjuk az elképzeléseket

ügyfeleink mindig elégedettek!

Kérje ajánlatunkat