Szövegírás

Előfordult már Önnel, hogy belefeledkezett az olvasásba? Hogy annyira lebilincselő volt egy honlap szövege, hogy nem volt képes elszakadni tőle? Talán újra és újra visszatért, mert annyira zseniális szófordulatokra talált? 

Ne adja ennél lejjebb

Varázsolja el a látogatóit a honlapjával – de ehhez ne csak a designt és a szerkezetet használja fel. Csábítson a szavakkal és csalogassa elő a kíváncsiságot az olvasókból. Gondoskodjon a tartalomról, ami nélkül a weblap csupán egy tökéletes, de üresen kongó borítás. 

Mert mit ér a tetszetős borító tartalom nélkül?

Semmit – és erre a felhasználók is hamar rájönnek. Ideig-óráig talán meggyőzi őket a látványos megjelenés, de valójában inkább csak néhány pillanatig. A kezdeti találkozás szépsége hamar szertefoszlik, ha nem találnak releváns tartalmat, választ a kérdésükre, megoldást a problémájukra. Nem fognak gyönyörködni a megjelenésben, mert nem feleslegesen eltöltött időre van szükségük.

Hanem értékes tartalomra.

Olyan szövegre, ami képviseli mindazt az értéket, amit a vállalat. Olyan tartalomra, ami felismeri a problémáikat, és arra kínál megoldást. Olyan szavakra, amik megmozgatják őket. 

Ehhez idő kell.

A felhasználók nyelvén kell beszélni, figyelemfelkeltően és relevánsan fogalmazni. Rátalálni a vágyaikra, mielőtt ők maguk felfedeznék; válaszolni a kérdéseikre, mielőtt megfogalmaznák.

Ismerni, milyen szavakat használnak, hogyan fogalmazzák meg gondjaikat és hogyan kérnek segítséget.

Hogyan kommunikálnak.

Nem engedi az ideje, hogy ennyi kutatást végezzen?

Bízza kiváló szakembereinkre a fogalmazást. Garantáltan minőségi tartalom és releváns információ kerül a honlapra. Gyakorlott írnokaink megtanultak a felhasználó nyelvén szólni.

Olyan szövegeket hozunk létre, amelyek el is feledetik a látogatóval, hol s miért jár, és arra vezeti őket, amerre mi szeretnénk, hogy tartsanak.

Ha szeretné, hogy weboldala szavaival is ledöntse lábukról a látogatókat, keressen minket.

Ezeket nyújtjuk mégmagasszintű hozzáértéssel

Webfejlesztés

A tökéletes honlap létrehozható, csupán kreatív ötletek és tettrekész csapat szükséges hozzá. Nekünk van egy, az informatikában járatos szakmai teamünk, akik számára nincs lehetetlen, mert a webfejlesztés minden lehetőségét ismerik. Ossza meg velünk az elképzeléseit és mi megvalósítjuk őket – bízza a webfejlesztést a legjobbakra.

Rendszerüzemeltetés

Egy rendszer akkor működik jól, ha a részegységek között harmonikus a kapcsolat. Nem lesz probléma sem a rendszerüzemeltetéssel, sem a honlappal, sem az informatikai eszközökkel. Bízza ránk a kialakítást és élvezze a stabil és megbízható rendszer előnyeit – bízza a rendszerüzemeltetést a profikra.

Tárhelyszolgáltatás

Mert mindenkinek kell egy hely, ahol biztonságban érzi magát és ahol szárnyalhat a kreativitása. Mindenkinek, még az informatikai adatoknak is. Válassza ki az Önnek ideális tárhelycsomagot és használja ki a korlátlan lehetőségeket. Webfejlesztés, rendszerüzemeltetés és tárhelyszolgáltatás egy helyen – a legjobb helyen.

Megvalósítjuk az elképzeléseket

ügyfeleink mindig elégedettek!

Kérje ajánlatunkat