Rendszerüzemeltetés

Tanácsadás, üzembehelyezés, karbantartás

Egy rendszernek a jól összehangolt működéséhez arra van szüksége, hogy minden „részegysége” a legjobbat nyújtsa. Egy komplex rendszer csak akkor maradhat egyensúlyban, ha minden apró részletre tudatosan és szakértelemmel ügyelnek, hogy a vállalat informatikai háttere mindig biztos legyen. Mi erről gondoskodunk.

Ha IT nincs, semmi sincs

Az IT rendszerek megannyi részből tevődnek össze, a személyes számítógépektől elkezdve a kábeleken keresztül a modemekig és a nyomtatókig. A cégen belüli kommunikáció és a hatékony munkavégzés feltétele a profi rendszerüzemeltetés.  IT rendszer nélkül egy modern cég megbénul – bevételektől esik el, a munkatársak nem tudnak dolgozni, a kommunikáció megbénul.

Még bonyolultabb a helyzet ott, ahol kutatómunka folyik.

Komoly adatok veszhetnek el, olyan információk, eredmények, amelyeket reprodukálni akár évekbe telhet – amennyiben a rendszer nem működik megbízhatóan, az eredmények nincsenek biztonságban. A megfigyelések eredményei pillanatok alatt semmivé válhatnak, hosszú évek munkája veszhet kárba a hibás rendszerüzemeltetés miatt. 

Erős rendszer az erős kapcsolatokért.

A vállalati rendszereknek a határokon túl is működniük kell, hiszen a nemzetközi projektekhez elengedhetetlenül fontos a jól működő kapcsolat, a probléma nélküli rendszerüzemeltetés.

Kommunikálnunk kell külföldi partnerekkel, beszállítókkal, munkatársakkal és így tovább – adatokat, dokumentumokat, egész adatbázisokat elérni és cserélni. Mindez lehetetlen, ha nem áll erős IT hosting szolgáltatás a cég rendszere mögött.

Hatékonyan és gazdaságosan működtetni nem egyszerű.

Ráadásul annál bonyolultabb, minél több komponens alkotja a rendszert. Éppen ezért mindenképpen ajánlott szakemberre bízni a kialakítást, a karbantartást és a felügyeletet. A minőségi rendszerüzemeltetéshez azonban nem szükséges alkalmazni egy informatikust a cégnél. 

Gondja akadt?

Lefagyott a levelezőrendszer? Nem nyomtatnak a nyomtatók? Sztrájkolnak a fénymásolók? Hiba lépett fel a weboldal üzemeltetésében? 

Velünk többé nem kell aggódnia - mi aggódunk ön helyett, és tökéletes biztonságban tartjuk rendszerét.

Bízza ránk a rendszerüzemeltetést, ön pedig élvezheti az összehangolt eredményt.  

Ezeket nyújtjuk mégmagasszintű hozzáértéssel

Webfejlesztés

A tökéletes honlap létrehozható, csupán kreatív ötletek és tettrekész csapat szükséges hozzá. Nekünk van egy, az informatikában járatos szakmai teamünk, akik számára nincs lehetetlen, mert a webfejlesztés minden lehetőségét ismerik. Ossza meg velünk az elképzeléseit és mi megvalósítjuk őket – bízza a webfejlesztést a legjobbakra.

Rendszerüzemeltetés

Egy rendszer akkor működik jól, ha a részegységek között harmonikus a kapcsolat. Nem lesz probléma sem a rendszerüzemeltetéssel, sem a honlappal, sem az informatikai eszközökkel. Bízza ránk a kialakítást és élvezze a stabil és megbízható rendszer előnyeit – bízza a rendszerüzemeltetést a profikra.

Tárhelyszolgáltatás

Mert mindenkinek kell egy hely, ahol biztonságban érzi magát és ahol szárnyalhat a kreativitása. Mindenkinek, még az informatikai adatoknak is. Válassza ki az Önnek ideális tárhelycsomagot és használja ki a korlátlan lehetőségeket. Webfejlesztés, rendszerüzemeltetés és tárhelyszolgáltatás egy helyen – a legjobb helyen.

Megvalósítjuk az elképzeléseket

ügyfeleink mindig elégedettek!

Kérje ajánlatunkat