Hogyan bánjunk a webfejlesztőkkel? 2016.01.28 19:56


Ma már a cégek 90%-ának van weboldala, de ezeknek a vállalkozásoknak csak kis része fejleszti folyamatosan weboldalát. A kérdés az, hogy mi az a pont, amikor már érdemes egy weboldalt fenntartani?

Nem elég, ha megcsináltatunk egy viszonylag működő weboldalt és utána sorsára hagyjuk. Az sem elég, ha a weboldal elkészítése után, a webfejlesztőktől várjuk, hogy a weboldalunk a google találati listán az első, második vagy harmadik helyre jusson fel.

A helyes hozzáállás egy weboldal készítése során, hogy közös munkába kezdünk a weboldal fejlesztő csapattal. A közös munkán van a hangsúly, mert ezt együtt kell megálmodni és megvalósítani. A megvalósítás része a weboldalnak természetesen a weboldal fejlesztő csapat feladata inkább, míg a weboldal tulajdonságainak kitalálása a weboldal tulajdonosok feladata. A esetek felében, egy weboldal azért nem kerül átadásra, mert a tulajdonosok a webfejlesztő csapattal akarják megíratni a szövegeket, a webes csapattól várják a kész verziót anélkül, hogy elég információt adnának át nekik.

Összefoglalva, ha sikeres vállalkozást szeretnél, akkor konkrét elképzeléssel kell egy weboldal készítő csapat elé állni, hogy felismerhessék a feladatot és gördülékenyen menjen a weboldal fejlesztése.