Bemutatkozás 2015.07.06 11:10


Weboldalak tervezésével, webfejlesztéssel foglalkozunk. Mindezek mellett profilunkba tartozik a SEO más néven keresőoptimalizálás és a webtárhely hosting is.

Olyan weboldalakat készítünk, melyek alapvető követelménye a minőség, a megbízhatóság és a használhatóság. Van egy jó ötleted? Engedd, hogy mi kitaláljuk hozzá a koncepciót, és gondos tervezéssel egy olyan weboldalt tervezzünk, amely kitűnik versenytársai közül.

Az egységes cégarculat segít megtalálni a megfelelő célközönséget, és többszörösére növeli vásárlóid számát. Grafikusaink teljes arculattervezést készítenek kis-és középvállalkozásoknak, illetve nagyvállalatoknak egyaránt.

Odafigyelünk arra, hogy megrendelőink weblapjai a külcsín és a felhasznált technológia terén is lépést tartsanak a világháló legfrissebb trendjeivel. A látványvilág kialakításánál egyediségre és kreativitásra törekszünk. Segítünk abban, hogy kiaknázhasd a hatalmas népszerűségnek örvendő közösségi médiában, valamint a keresőszolgáltatásokban rejlő lehetőségeket.

Szeretnéd, ha vállalkozásod blogbejegyzései felkeltenék a közönség figyelmét? Ha a közösségi oldalakon megjelenő cikkeidre ezerszám érkeznének a lájkok? Az IT Hosting vállalja, hogy anyagot gyűjt a rendszeres posztjaidhoz, valamint folyamatosan szerkeszti azokat.

Offline marketingben is állunk rendelkezésedre, ha úgy érzed, névjegykártyád design-ján még lenne mit csiszolni, vagy egyéb kiadványok tervezésében vennél igénybe segítséget, örömmel állunk rendelkezésedre, legyen szó infografikáról, nyomtatott reklámról, plakát, landing page-ről, szóróanyagról vagy akár egy illusztrációról.

Neked is az a célod, hogy weboldalad a lehető legelőrébb jelenjen meg a Google találati listáján? A SEO, azaz Search Engine Optimization (keresőoptimalizálás) révén honlapodat a legfontosabb kulcsszavakra optimalizáljuk, így biztosítva azt, hogy ügyfeleid mindenképpen rátaláljanak vállalkozásodra. SEO szakembereink manuálisan végzik az ajánlásokat releváns linkgyűjtő katalógusokba, egyedi leírásokkal és a megfelelő kulcsszavakkal.

A közösségi oldalakon való jelenlét is elengedhetetlen egy modern és dinamikus cég számára. Az IT Hosting szakértője a Facebook-os marketingnek, így amennyiben ilyen irányokban gondolkodsz, segítünk neked megvalósítani az elképzeléseidet.